Sortiment

Frukt Grönt & Gotlandsodlat

Gotlands största sortiment av frukt och grönt

Hos oss på Gotlandspecialisten hittar du Gotlands största sortiment på frukt och grönt. Det breda utbudet är väl utvalt av våra skickliga inköpare som ständigt har stenkoll på marknaden och säsongerna, där de bästa och finaste råvarorna hamnar på vårt lager.

Vi har också ett stort utbud av ekologiska råvaror, både från Gotland och från resten av Sverige och världen. Våra inköpare arbetar med flera olika leverantörer och odlare för att hålla det bästa sortimentet med de bästa produkterna till det bästa priset hemma till just dig.

Gotlandsodlat

På Gotland har vi fantastiska möjligheter och tillsammans med bra jordmån gör att våra odlare får fram fantastiska kvalitetsrika grönsaker och frukt vi kan ha tillgång till året runt. Varför handla över haven när vi har på vår ö? Tillsammans med odlarna ser vi till att kunna erbjuda ett brett sortiment med närodlade varor så länge lagren räcker. Det är hållbart och nära!

Vi har flera olika odlare som ser till att ha ett brett och attraktivt sortiment. Vi har Bondeblom  och Gläves Gård  i Burs som levererar alltifrån ätbara blommor och örter till lök och zucchini. Stora Tollby har ett mycket stort och bra sortiment av potatis och mycket annat gott. Vägume Kvarn har ett stort utbud ekologiska produkter som sparris, sallad och lök. Jordgubbar och andra bär och örter får vi från Stenhuse Gård i Sanda. Widegrens Gård, Skags,  Hulte Eko, Slite växthus och Rosendals är några flera av alla odlare vi har att tacka för fint sortiment.

Örter, krasse och groddar

I skafferiet finns tillgång till många olika sorters krasse och kryddor. Vad sägs om atsina, gurkört eller indiankrasse? Örter och kryddor finns i 50 grams förpackningar och i kilos lådor. Dill och persilja finns i knippen och i 5 kiloslådor. Säg till vad du söker så ska vi få hem det.

Standardsortiment

Allt från lök, potatis och morötter till sallader, paprika och dill. En mängd olika äppelsorter, meloner och bananer till ananas och avocado och mycket mera har vi alltid hemma på lager. Finns det från Gotland eller Sverige har vi det annars fyller vi upp med produkterna från andra länder.

Ekologiskt

En ständigt växande sida är de ekologiska varorna. Vi fyller på och har ett brett utbud av ekologiskt sortiment som växer mera dag för dag. Gotlandspecialisten är KRAV-certifierad.

Beställ online för snabbare leverans.
Beställ online