Sortiment

Frukt & Grönt

Gotlands största sortiment av frukt och grönt

Hos oss på Gotlandspecialisten hittar du troligtvis Gotlands största sortiment på frukt och grönt. Det breda utbudet är väl utvalt av våra skickliga inköpare som ständigt har stenkoll på marknaden, där de bästa och finaste råvarorna hamnar på vårt lager. Vi har också ett stort utbud av ekologiska råvaror, både från Gotland och från resten av Sverige och världen.

Gotlandsodlat

På Gotland har vi fantastiska möjligheter och med bra jordmån gör det att vi får fram kvalitetsrika grönsaker vi kan ha tillgång till nästan året runt. Varför handla över haven när vi kan ha kvar allt på ön? Tillsammans med odlarna ser vi till att kunna erbjuda ett brett sortiment med närodlade varor så länge lagren räcker. Det är hållbart och nära!

Örter, krasse och groddar

I skafferiet finns tillgång till många olika sorters krasse och kryddor. Vad sägs om atsina, gurkört eller indiankrasse? Örter och kryddor finns i 50 grams förpackningar och i kilos lådor. Dill och persilja finns i knippen och i 5 kiloslådor. Säg till vad du söker så ska vi få hem det.

Standardsortiment

Allt från lök, potatis och morötter till sallader, paprika och dill. En mängd olika äpplesorter, meloner och bananer till ananas och avocado och mycket mera har vi alltid hemma på lager. Finns det från Gotland eller Sverige har vi det annars fyller vi upp med produkterna från andra länder.

Ekologiskt

En ständigt växande sida är de ekologiska varorna. Vi fyller på och har ett brett utbud av ekologiskt sortiment som växer mera dag för dag. Gotlandspecialisten är KRAV-certifierad.

Beställ online för snabbare leverans.
Beställ online