Välkommen till Gotlandspecialisten

GotlandSpecialisten (Solfrukt & Grönt) startades 1995 och alltsedan dess är närhet och personlig service ledord i vår verksamhet. Butiker, caféer, hotell och restauranger över hela Gotland uppskattar fördelarna med att ha en egen grossist på ön som kan tillgodose deras önskemål om frukt och grönt och fina delikatesser producerade på ön. Vi är 13 medarbetare som året runt sköter servicen åt dig och ditt företag. Under högsäsong utvidgar vi teamet till dubbel styrka för att alltid kunna hålla högsta service. Gotlandspecialisten omsätter idag ca 100 miljoner kronor per år.

Med ett 1400 kvm stort varulager har vi det mesta hemma. Men skulle det vara så att ni behöver specialvaror är vi inte på något sätt omöjliga. Hör med någon av våra säljare, så ska vi nog ordna vad ni vill ha.

1400

kvm lageryta i Visby

1500

råvaror tillgängliga

13

helårsanställda

1995

grundades vi

Gotländskt kött

Hos oss hittar du gotländskt kött av högsta kvalité, producerat av skickliga bönder på några av de främsta gårdarna. Kött på riktigt, helt enkelt!

Smaker med minnen

Vi på Gotlandspecialisten jobbar varje dag med råvaror och produkter av högsta kvalité. Allt från fräscha frukter och läckra grönsaker till exklusiva delikatesser framkallar smaker man inte glömmer.

Säsongsbetonade råvaror

Sortimentet uppdateras ständigt med säsongsaktuella råvaror. Vi ligger alltid i framkant när det gäller inköp av säsongsbetonade råvaror som efterfrågas av våra kunder.

Vi levererar över hela ön

Oavsett vem du är eller var du befinner dig kan vi på Gotlandspecialisten leverera. Från fantastiska Fårö i norr till vackra Vamlingbo i söder. Från vimlande Visby i väst till klockrena Katthammarsvik i öst. Flera gånger i veckan rullar våra lastbilar ut över hela ön för att göra dig som kund nöjd. Under vecka 26-32 levererar vi dessutom på lördagar. Självklart kan du även hämta dina varor hos oss på Lundbygatan 4.

Beställ online för snabbare leverans.
Beställ online